Werk zoeken: tips en info

Werk zoeken is keuzes maken. In wat voor een bedrijf wil je werken? Welke functie is jou op het lijf geschreven? En ook: onder welk statuut wil je aan de slag? Hier lees je meer informatie over de soorten vacatures die t-interim en Ascento jou aanbieden. Bekijk de voordelen van elk profiel, en vraag meer informatie aan een specialist.

Kies jouw profiel:

Interim

Op zoek naar werk? Bekijk ook de vacatures voor tijdelijke jobs van t-interim. Zo krijg je een inkomen, doe je ervaring op, en bewijs je je werklust.

Interim - Optie vast

Een vaste job zoeken, doe je dat ook via een interim? Ja! De helft van t-interims uitzendkrachten tekent daarna een contract van onbepaalde duur.

Vast werk

Zoek je vast werk? Bekijk dan de vacatures van Ascento en t-interim. En profiteer van professionele begeleiding tijdens je sollicitatieprocedure.

Huishoudhulp

Werk nu als huishoudhulp bij t-interim via dienstencheques. En teken al na drie maanden een contract van onbepaalde duur.

Artiesten en creatievelingen

Ben je kunstenaar of freelance geluidstechnicus? Laat je loonadministratie dan over aan t-heater. Wij zijn er voor alle artiesten en creatieve medewerkers.

Freelance

Geniet via t-interim van de vrijheid van een freelancer. Én van de bescherming van een werknemer. Bekijk nu de freelance jobs van t-interim.

Werken als PAB-assistent

Schrijf je als PAB-assistent in bij t-interim. Dankzij ons brede netwerk en onze ruime expertise zijn we de ideale partner in jouw werkrelatie met budgethouders.

Werken als student

Je bent jong en je wilt wat? Dan zijn studentenjobs de ideale manier om een centje bij te verdienen én om ervaring op te doen. Kies nu je studentenjob.

Loopbaanbegeleiding

Weet je niet goed waar je naartoe wilt met je carrière? Herbron jezelf dan dankzij de loopbaanbegeleiding van Ascento.