Personeel vinden

Ben je niet op zoek naar een job, maar naar personeel? Dan staan de medewerkers van t-interim en Ascento voor je klaar. We zoeken voor jou de geknipte uitzendkracht, freelancer of vaste werknemer.

t-interim: expert in uitzendarbeid

t-interim is een van de grootste uitzendbureaus van België. Met meer dan 60 kantoren zijn we vertegenwoordigd in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. En elke week voegen we duizenden nieuwe kandidaten toe aan onze databank. Je vindt bij ons onder andere uitzendkrachten, freelancers, artiesten, huishoudhulpen en PAB-assistenten. Neem snel contact op met een kantoor in je buurt.

Surf naar t-interim.be

Ascento: specialist in rekrutering & selectie

Ascento is een zusterbedrijf van t-interim. We helpen je bij alle aspecten van je humanresources-management: van de instroom over de doorstroom tot de uitstroom van werknemers. Schakel je ons in voor de rekrutering & selectie van vast personeel?  Dan brengen we eerst de openstaande functies en jouw bedrijfscultuur in kaart. Daarna zetten we allerlei rekruteringskanalen in. Tot slot organiseren we verschillende selectierondes en stellen we de meest geschikte kandidaten aan je voor. Roep nu de hulp in van een specialist.

Surf naar Ascento.be