t-groep nv is een hr-dienstverlener actief in België, Nederland en Polen. Op de Belgische markt zijn wij gekend via onze divisies t-interim en Ascento. t-interim richt zich op de markt van uitzendarbeid. Ascento biedt professioneel advies aan op het vlak van talent mobility. Wij zoeken gemotiveerde medewerkers (m/v) voor zowel onze hoofdzetel als onze kantoren.

t-groep in cijfers

  • 140 kantoren
  • 710 medewerkers

Wat t-groep onderscheidt van de andere spelers op de hr-markt is onze sociaal-ethische benadering, gekoppeld aan een marktconforme dienstverlening. Als onafhankelijke, duurzame en toekomstgerichte hr-organisatie willen we al onze stakeholders een duidelijke toegevoegde waarde op sociaal-ethisch vlak bieden. Daarbij wensen we erkend te worden als een innovatieve, professionele en erg performante dienstverlener.

talent versterkt talent

Doe je talent in drie dimensies groeien en kies voor een job met meer diepgang bij t-groep. Bij ons vind je respect en alle kansen die je verdient.

t-groep, t-interim en Ascento werken immers iedere dag samen door en voor talenten als jezelf. Voor elke HR-materie hebben we de juiste specialisten in huis. Van uitzendarbeid over rekrutering & selectie, talent & performance management tot outplacement. Meer dan 2400 enthousiaste medewerkers geven iedere dag het beste van zichzelf en daar is t-groep trots op.

Solliciteren voor een job bij t-groep? Kies een van de vacatures in het overzicht bovenaan op deze pagina of solliciteer spontaan (via de knop onderaan deze pagina) en vertel ons wat je zoekt.

Solliciteer via t-groep

Werktips