Van Marcke is veel meer dan distributiebedrijf en winkelketen. Het is een bedrijf met een duidelijke ambitie. De ambitie om iedereen te helpen bij het creëren van een woning waar het heerlijk leven is. Deze ambitie is de basis van ons succes, en bij het realiseren ervan komt veel kijken. Daarom vindt men bij Van Marcke alles voor warmte en water. We zoeken nieuwe medewerkers (m/v) in alle bedrijfstakken bij Van Marcke.

  • 1200 medewerkers
  • Hoofdzetel in Kortrijk
  • Actief in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Malta en de USA.

Van Marcke is veel meer dan distributiebedrijf en winkelketen. Het is een bedrijf met een duidelijke ambitie. De ambitie om iedereen te helpen bij het creëren van een woning waar het heerlijk leven is. Deze ambitie is de basis van ons succes, en bij het realiseren ervan komt veel kijken.

Van Marcke is een Belgische onderneming met familiaal aandeelhouderschap. Ze werd gesticht in 1929 door Raymond Van Marcke te Kortrijk, en wordt heden bestuurd door Caroline Van Marcke. Van Marcke telt 1200 medewerkers, actief in Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Malta en de USA.

Op de Belgische markt is Van Marcke marktleider in de gespecialiseerde distributie van sanitair en centrale verwarming. Daarnaast staat Van Marcke sterk als wereldwijde challenger in warmte en water. De groei in het buitenland verloopt stabiel en voorspoedig. Zowel in Europa maar ook in Amerika worden nieuwe winkels geopend. In Noord-Frankrijk tellen we reeds 20 winkels en recent openden we een winkel in Zwitserland.

In het GH Luxemburg nam Van Marcke de firma CFM over, ook een gespecialiseerde groothandel in sanitair endverwarming, met 100 medewerkers. De VS tellen reeds 16 winkels in Nevada (11 in Phoenix en 3 in Las Vegas) en Arizona (2 in Tucson) maar binnenkort gaan er 16 winkels open in Texas. Daarnaast groeit Van Marcke in meer en meer landen, door de verkoop van zijn huismerkproducten.

Warmte, Water en Waarden

Passie

Onze medewerkers dienen met hart en ziel betrokken te zijn bij het bedrijf. Indien wij erin slagen te werken met passie en inzet, kunnen we de bedrijven tot een duurzame en gezonde groei brengen. Een actieve en positieve bedrijfscultuur moet het streven zijn van iedereen.

Leiderschap

Leiderschap noodzaakt tot kracht en vernieuwing, karaktersterkte en zelfvertrouwen. We stimuleren de ondernemersgeest in alle geledingen van de firma. Dit straalt af op een leiderschapspositie in de markt.

Innovatie

Pionier zijn is een belangrijke bedrijfswaarde voor Van Marcke: deze voortrekkersrol moeten we blijven vervullen. Vernieuwing is essentieel voor de vooruitgang, voor het bedrijf en voor de samenleving. Open vernieuwing krijgt men door nieuwe kennis te combineren. Het verwijst naar samenwerking en het delen van ideeën zowel intern als extern. Van Marcke is receptief en pro-actief.

Zorgzaamheid

Voor het milieu, voor de gebruiker, voor de klant... en voor de medewerkers! Iedereen moet zich thuis voelen zodat ze hun capaciteiten optimaal kunnen benutten.

Samen

Samenwerking is de toekomst. Coöperatie, co-creatie, participatie gebaseerd op autonomie, solidariteit en respect. Zo komen we samen tot betere oplossingen & diensten: together is better!

Zijn deze waarden je op het lijf geschreven? Bekijk dan snel onze vacatures.

Solliciteer via t-interim

Werktips

  •  persoonlijke aanpak
  •  meer dan 60 kantoren in heel België
  •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
  •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!