TNT Express is de Europese marktleider van wereldwijde koerier- en expertisediensten voor de zakelijke markt. Wekelijks vervoeren de 75 000 medewerkers via een wereldwijd netwerk 4,4 miljoen documenten, pakjes, paletten en vrachtverzendingen naar meer dan 220 landen. Ook voor zendingen binnen België biedt TNT Express verschillende services. Zendingen kunnen binnen België zowel per koerier dezelfde dag, als via een uitgebreid eigen netwerk de volgende dag afgeleverd worden. Centraal staat het focussen op de wensen en verwachtingen van de klanten en investeren in de medewerkers. Zo garandeert TNT een optimale dienstverlening en doen ze waar ze voor staan: sure we can! TNT is op zoek naar nieuw talent (m/v).

Ons Netwerk

Ons snelle en uitgebreide wegennetwerk in Europa biedt een uitgebreid gamma aan diensten. Zo kunt u zeker voldoen aan de behoeften van uw klant en uw bereik vergroten. Wij verbinden Europa met meer dan 55.000 ritten over de weg en 700 vluchten per week.

Verbinding maken met de wereld

Dankzij ons geïntegreerd deur-tot-deur lucht- en wegennetwerk in meer dan 200 landen speelt u flexibel en kostenefficiënt in op de vragen van uw klanten.

Elke dag verbinden we mensen en bedrijven met elkaar, wereldwijd.

Elke dag gaan wij tot het uiterste om wereldwijd mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. We leveren miljoenen documenten, pakketten en vrachtzendingen met zorg en aandacht - omdat wij begrijpen hoe belangrijk elke zending is voor u én voor uw klant. Wat u ook verstuurt, naar welke bestemming ook, wij nemen het persoonlijk. Vanaf het moment dat de chauffeur uw zending ophaalt tot aan de levering bij uw klant, houden wij u en uw klant verbonden. We kunnen dit doen dankzij ons geïntegreerde deur-tot-deur netwerk. U kunt uw zending zelfs volgen met behulp van onze online Track & Trace service. En als uw branche specifieke verzendingseisen heeft, dan zoeken we samen met u naar een passende oplossing. U kunt op ons vertrouwen om de klus te klaren, zo kunt u zich concentreren op uw business.

Vraagt een nieuwe klant u om een dringende levering – zeg gerust ja. Zelfs als er morgen geleverd moet worden of als u er nog nooit naartoe verzonden hebt!


We zijn trots op ons netwerk en onze technologie, maar wij beseffen dat het uiteindelijk onze mensen zijn die het, samen met uw mensen, waarmaken.

Uw TNT contactpersoon van onze Customer Service kent u en uw bedrijf. Samen met 58.000 andere collega’s is het onze missie om uw bedrijf te laten groeien door documenten, pakketten en vracht te versturen naar waar u ook wenst. Wij overbruggen hindernissen, afstanden, culturen, talen en valuta’s.

Verbinden van mensen en hun bedrijven over de hele wereld, hen helpen, en bedrijven laten groeien, dat is wat we doen.


Bij TNT begrijpen wij dat de kwaliteit van de relatie met uw klanten kan afhangen van de levering van een zending. We hebben allemaal klanten maar bij TNT werken we met mensen. Mensen die ook voor klanten werken. En het zijn die mensen die speciale aandacht en zorg en respect verdienen. Dat uitgangspunt is de basis voor een kwalitatieve samenwerking en loyaliteit die bedrijven laat groeien.

Dat is waarom we ervoor zorgen dat onze service persoonlijk is. Dat is waarom we die extra stap zetten. En dat is waarom wij The People Network zijn.

waar TNT overal levert

Solliciteer via t-office

Werktips