t-office, de gespecialiseerde service van t-interim voor hoger opgeleide en gespecialiseerde medewerkers, helpt je bij het vinden van de best passende job. Op elk moment van je carrière voel je ons enthousiasme en onze persoonlijke betrokkenheid.

t-office in cijfers

  • Dienst van t-interim
  • 20 gespecialiseerde consulenten

t-office is de afdeling binnen t-interim gespecialiseerd in het zoeken van hogere bediendeprofielen en assistenten. In een uitgebreid selectieproces kijkt t-office met jou naar je ervaring, vaardigheden en interesses en koppelt dit aan jouw verwachtingen.

t-interim is een gereputeerd interimbedrijf dat zich in de top 5 van de uitzend-markt situeert. Dagelijks gaan we voor onze uitzendkrachten op zoek naar de meest geschikte job.

Bij t-office staat de kandidaat centraal. Iedereen is anders en heeft andere behoeften en verwachtingen ten aanzien van zijn of haar ideale job. Dat is het uitgangspunt.
Om voor jou de perfecte job te vinden wil t-office je leren kennen. 

t-office zoekt voortdurend geschikte kandidaten voor zijn klanten. Solliciteren? Kies één van de vacatures in het overzicht bovenaan deze pagina, of solliciteer spontaan en vertel ons wat je zoekt.

Wil je meebouwen aan het succes van t-office? Bekijk dan zeker even onze interne vacatures.

Solliciteer via t-office

Werktips