PostNL Pakketten België is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden er door 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bij eindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakketten die PostNL elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis in e-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is PostNL Pakketten de marktleider in pakketdistributie voor de hele Benelux.

  • 365 werknemers in totaal
  • 272 chauffeurs
  • 2 algemene sorteercentra
  • 5 depots (lokale sorteercentra)
  • Gemiddeld aantal pakketten die dagelijks verwerkt worden in België: 40.000
  • Gemiddeld aantal pakketten die per jaar verwerkt worden door PostNL Nederland: tussen 600.000 en 700.000 pakketten per dag

PostNL Pakketten is in 2004 opgestart onder de naam TNT Post Pakketservice België NV. Sinds zijn ontstaan is PostNL Pakketten geëvolueerd naar een ware challenger’s positie in de markt. Met een eigen Belgisch netwerk aan zelfstandige chauffeurs worden er dagelijks 40.000 pakketten uitgeleverd. Naar Nederlandse filosofie wil het moederbedrijf  van PostNL Pakketten een Benelux-georiënteerd bedrijf maken. Hiervoor worden producten uit Nederland gekopieerd en aangepast aan de Belgische markt. Daardoor kan de Belgische pakjesactiviteit steeds meer meeliften op de sterke e-commerce status die PostNL in Nederland geniet. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat PostNL Pakketten een steeds sterkere positie in de markt inneemt.

Naast de nieuwe services die in 2014 op de markt gebracht worden, kan PostNL Pakketten ook rekenen op de transparantie en flexibiliteit die het bedrijf van bij zijn ontstaan meegekregen heeft. Transparantie komt tot uiting in de overzichtelijke rapportages die klanten kunnen opvragen over hun pakketten. Ook de internationale Track & Trace zorgt ervoor dat zowel de verzender als de ontvanger nauw betrokken wordt bij het distributieproces. Tot slot is flexibiliteit één van de handelsmerken van PostNL Pakketten. Zelfstandige chauffeurs leveren van maandag tot en met zaterdag de pakketten thuis bij de consument of op het bedrijf. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het leefpatroon van de geadresseerde, zodat de kans op afleveren aanzienlijk vergroot wordt.

Vòòr 1 december 2013 stond PostNL Pakketten bekend als “TNT Post, a PostNL company”. Samen met Cargo (het voormalige Trans-o-Flex), Pharma&Care (het voormalige Trans-o-Flex) en International Mail (het voormalige Spring) heeft PostNL voet aan wal gezet op de Belgische markt. Door het bundelen van de krachten kan PostNL in België een volledig totaalpakket aanbieden van pakketten, paletten, brievenbuszendingen, geconditioneerde pakketten en paletten,… Dit maakt dat PostNL in België een sterke kennis heeft van zowel het B2C-, B2B- als farmaceutisch netwerk.

Solliciteer via t-interim

Werktips

  •  persoonlijke aanpak
  •  meer dan 60 kantoren in heel België
  •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
  •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!