Het familiebedrijf MS Schippers is met negen verkoopkantoren wereldwijd in meer dan 40 landen actief als toeleverancier voor de intensieve veehouderij. Hierbij levert MS Schippers een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Het welzijn voor mens en dier, arbeidsgemak en automatisering spelen hierbij een grote rol. Met de slogan ‘Zonder antibiotica, dat is ons doel!’ streeft MS Schippers ernaar om veehouders antibioticavrij te laten produceren. Zij levert de bouwstenen aan moderne agrarisch ondernemers zodat deze gezond kunnen blijven renderen.

  • 10 000 producten
  • 12 verkoopkantoren in Europa
  • 350 werknemers

Ga de uitdaging aan bij MS Schippers!

Al 50 jaar hebben we een enorme “Passion for Farming”. Met de slogan Passion for farming maakt de familie Schippers duidelijk waarvoor het bedrijf staat. We dienen de veehouder en daar gaan we ver in. Continu ontwikkelen we producten en diensten waarmee de boer “beter kan boeren”. Het resultaat is dat Schippers zich met 350 medewerkers, 10000 producten en 12 kantoren steeds sterker positioneert in een internationale markt. De groei van de afgelopen jaren heeft ons doen realiseren dat de mogelijkheden ongekend zijn. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze boeren nóg beter te laten boeren.

We zijn een team met een gemeenschappelijke Passion for Farming.

Ontwikkeling

MS Schippers is voortdurend op zoek naar gepassioneerde medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen. We bieden dan ook volop doorgroeimogelijkheden en geloven in talentontwikkeling.

Hands-on & No-nonsense
We zijn op zoek naar mensen die betrokken zijn bij zowel de klant als bij zijn collega’s. We zijn een platte organisatie waardoor er korte lijnen zijn en we snel kunnen schakelen en beslissingen kunnen nemen. We werken in een praktische werkomgeving met een hands-on en no-nonsense mentaliteit waarin we informeel met elkaar schakelen.

Onderstaand bedrijfsfilmpje geeft een duidelijk beeld van MS Schippers:

 

 

Voor meer informatie neem gerust een kijkje op onze social media pages:

Solliciteer via t-interim

Werktips

  •  persoonlijke aanpak
  •  meer dan 60 kantoren in heel België
  •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
  •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!