Reeds meer dan 35 jaar is JEZET SEATING actief als producent en installateur van telescopische tribunes en stoelen voor theaters, auditoria en sportzalen. Vanuit onze nieuwe bedrijfsgebouwen in Overpelt verzorgen wij het ontwikkelingsproces van voorstudie tot eindproduct volledig in eigen beheer, net zoals de plaatsing gebeurt door onze eigen montageploegen. In ons klantenbestand vindt u de meest prestigieuze theater-, congres- en sportzalen over de ganse wereld. JEZET SEATING is op zoek naar nieuw talent (m/v).

  • 100-tal medewerkers
  • Jaarlijks 200 tribunes, 40 000 stoelen

Jaarlijks realiseren wij met een 100-tal medewerkers ongeveer 200 tribunes en 40.000 stoelen, van Brussel tot Londen, van San Francisco tot Singapore. Of het nu om een concertzaal van 10.000 plaatsen gaat of om een kleine tribune in de polyvalente zaal van een school, Jezet maakt er een punt van om de uitvoering altijd tot in de kleinste details af te werken. In overleg met de opdrachtgever wordt steeds een pasklare oplossing aangebracht. Onze eigen ontwerp- en ontwikkelingsafdeling is constant op zoek naar nieuwe technieken, nieuwe materialen, nieuwe kleuren en toekomstige tendensen.

Wereldspeler
Mede door de jarenlange ervaring is Jezet Seating uitgegroeid tot een wereldspeler en is het marktleider in Europa op het gebied van telescopische tribunes.

Eigen beheer
Tekenen, ontwerpen, stofferen, metaalbewerking, poederlakken, het volledige productieproces vindt plaats binnen de muren van de nieuwe vestiging in Overpelt. Er wordt steeds vertrokken van hoogwaardige grondstoffen. Verder staan de ingenieuze productieplanning en de inzet van een modern machinepark samen met onze gekwalificeerde en een strikte kwaliteitscontrole, samen met onze gekwalificeerde medewerkers garant voor de perfecte afwerking. Daarin ligt dan ook de sterkte van onze hele organisatie.

Dynamiek, innovatie, vernieuwing en verbetering beginnen aan de tekentafel

Elk project is uniek, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan het uitwerken van het concept, het expliciete karakter van het project alsook de ergonomische eigenschappen van de stoelen. Op die manier kan voor elke ruimte de meest functionele en flexibele gerealiseerd worden. Op onze website www.jezet.com kan je enkele van onze realisaties bekijken.

Solliciteer via t-interim

Werktips

  •  persoonlijke aanpak
  •  meer dan 60 kantoren in heel België
  •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
  •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!