Met terminals in zowel Zeebrugge als Kallo zijn wij de internationale draaischijf voor goederenbehandeling. Door onze unieke positie in Europa bieden we voornamelijk aan de automobielindustrie een zeer sterk concept. Naast roll-on/roll-of goederenbehandeling voorzien we ook een aantal aanvullende diensten op maat van de klant. Voor ons staat het welzijn van onze medewerkers altijd centraal. We spelen hier dan ook op in door iedereen de nodige groeikansen aan te bieden én zijn steeds op zoek naar nieuwe talenten (m/v)

  • 2 Belgische vestigingen: Zeebrugge & Antwerpen
  • Behandelen jaarlijks tot bijna 2 miljoen wagens
  • 4 Vehicle Processing Centers waar wagens volledig klaargemaakt worden voor levering of verscheping

Werken bij ICO
ICO hecht veel waarde aan het welzijn van de werknemers. We zijn een ‘people driven’ onderneming: onze mensen staan centraal en krijgen alle kansen om een mooie carrière uit te bouwen. We bieden hen daartoe opleidingen op maat, dagelijkse coaching, een peter- en meterschap … Kortom, iedereen krijgt in lijn met zijn of haar mogelijkheden alle ruimte om optimaal te groeien.

Selectieprocedure
Alles begint met het selecteren van de juiste personen voor de juiste functie. Dat doen we middels een transparant selectie- en rekruteringsbeleid. Wanneer een sollicitant bekwaam bevonden wordt voor de job, krijgt hij/zij een tijdelijk contract. Na deze periode en mits een positieve beoordeling wordt dat vervangen door een vaste arbeidsovereenkomst.

Beloning & promotie
We belonen en promoten onze werknemers op basis van hun prestaties. Daarbij schenken we veel aandacht aan overleg, een continue evaluatie en een open communicatie in twee richtingen.

Optimale werkomgeving
In alles wat we doen, in elke functie staan veiligheid en innovatie altijd voorop. We willen dat onze mensen hun werk in de beste omstandigheden kunnen uitvoeren, zonder risico. Maximaal presteren gaat nu eenmaal altijd beter in een optimale werkomgeving

Solliciteer via t-office

Werktips