Frigologix is een logistiek dienstverlener in de voedingsindustrie. Wij zijn een groeiend familiebedrijf met een 45-tal werknemers. Bij Frigologix werken we hard, hebben we plezier in ons werk en zorgen we voor elkaar. Samen vormen we een gedreven en ambitieus team. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Wij staan open om te leren en willen we ons werk elke dag een beetje beter doen.

  • 45-tal werknemers
  • Opgericht in 1998
  • > 1 milj pallets/jaar

De klant op 1

Frigologix verzorgt voor verschillende fabrikanten de logistiek en opslag van diepgevroren producten. We gaan daarin ver om voor onze klanten de kwaliteit te verhogen en kosten te verlagen. Onze medewerkers zorgen met hun inzet ervoor dat de klanten tevreden zijn. We zetten een stap extra in dienstverlening en werken zo nodig langer door om de opdracht van de klant af te hebben. Als team werken we op een prettige en professionele wijze samen voor het beste resultaat.

Investeren in mensen

Frigologix is een echt familiebedrijf: korte lijnen, snel schakelen, hard werken en samen beter worden. Zie je dat het werk anders en beter kan of heb je tips of ideeën? Geef het door zodat we samen nog beter kunnen worden. Frigologix stimuleert medewerkers om zich te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. Periodiek zijn er gesprekken waarin dit aan de orde komt. Meer kennis en vaardigheden is goed voor iedere medewerker, voor Frigologix en uiteindelijk ook voor de klant.

Innovatief

Wij zijn een van de innovatiefste bedrijven in de markt. We bedenken en investeren in de nieuwste technieken om nog beter en efficiënter te werken. Klanten waarderen dat. Frigologix groeit dan ook: de capaciteit in Lommel wordt uitgebreid.

Duurzaam

Frigologix is een zeer duurzaam bedrijf: het bedrijf kreeg in 2013 het Lean and Green Award. Sinds de start van het Lean and Green programma is er een CO2 besparing gerealiseerd van 22%. Als duurzaam bedrijf passen wij helemaal in deze tijd.

 

 

 

 

Solliciteer via t-interim

Werktips

  •  persoonlijke aanpak
  •  meer dan 60 kantoren in heel België
  •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
  •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!