Leeftijd, gezondheid of een ongeval maken de dagelijkse dingen vaak moeilijker. Poetsen, koken, persoonlijke verzorging of de zorg voor een geliefde ... Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De VoorZorg staat klaar met gezinszorg, poets- en strijkhulp, een klusjesdienst, nachtzorg, palliatieve hulp, kraamzorg, thuisoppas voor kinderen, oppas op maat en vervoer van minder mobiele personen.

 • 3 vestigingen: 
  in Antwerpen, Mechelen en Turnhout
 • 747 basismedewerkers
  (vnl. in gezinszorg en de poetsdienst)
 • 8 verschillende activiteiten ==>

Gezinszorg

Gezinszorg biedt een gamma van professionele hulp of hulp bij persoonlijke
verzorging, huishoudelijke taken en algemene & emotionele ondersteuning.

Dringende gezinshulp

De VoorZorg biedt ook een oplossing aan personen die dringend of onverwacht hulp nodig hebben. Een verzorgende komt langs voor persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken en onderhoud van de woning. Wie na drie weken voldoende hersteld is om opnieuw alles zelf in handen te nemen, kan de samenwerking beëindigen. Wie meer tijd en ondersteuning nodig heeft, schakelt over naar de reguliere gezinszorg.

Nachtzorg

Zorg dragen voor iemand in een palliatieve situatie of iemand die lijdt aan een of andere vorm van dementie, kan erg zwaar zijn. Daarom nemen de verzorgenden van de dienst Nachtzorg de zorg enkele nachten per week over. Ook op zaterdag, zondag of een feestdag. 

Palliatieve hulp

Verzorgenden van de VoorZorg bieden praktische, emotionele en lichamelijke verzorging & hulp in de moeilijkste omstandigheden.

Poets- en strijkhulp

Een ervaren poetser (m/v) helpt (twee)wekelijks met het onderhouden van de woning (poetsen en strijken).

Klusjesdienst

Voor wie kleine klusjes in en rondom de woning moeilijk worden door gezondheid of leeftijd en al gebruik maakt van een dienst van de VoorZorg, kan ook een beroep doen op de Klusjesdienst.

Oppas op maat

De Vrijwilligersservice van De VoorZorg biedt oppas op maat voor volwassenen, zelfs ’s nachts. Samen boodschappen doen, samen een wandeling maken, een praatje slaan ... behoren tot de mogelijkheden.

Mobiel Plus

Wie met verplaatsingsproblemen te kampen heeft, maakt dankzij Mobiel Plus opnieuw kennis met de wereld. Door samen met de vrijwilligers van De VoorZorg een ritje te maken naar de kapper, familie of kennissen, de kaartclub, een bezoek aan een arts, het warenhuis, of een andere gewenste plaats.

Andere activiteiten

 • Collectieve dagopvang (CADO)
 • Kraamzorg
 • Thuisopvang voor kinderen en jongeren

Solliciteer via t-interim

Werktips

 •  persoonlijke aanpak
 •  meer dan 60 kantoren in heel België
 •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
 •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!