Daikin is wereldwijd marktleider en pionier op vlak van energie-efficiënte klimaatcomfortoplossingen. Bij Daikin geloven we dat onze werknemers de drijvende kracht zijn van onze onderneming. Daarom engageren wij ons om werkplekken te creëren waar mensen uitgedaagd worden en met trots en enthousiasme kunnen werken, zodat ze zich maximaal kunnen ontwikkelen, ongeacht hun werkveld of specialisme. Daikin is op zoek naar gemotiveerde m/v :

  • opgericht in 1973
  • meer dan 1500 collega’s.
  • 150.000 m² productiesite

Daikin Europe staat in als hoofdkantoor voor de hele groep in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In België werken zo’n 1500 medewerkers voor het bedrijf, die vestigingen heeft in Oostende, Gent en Brussel. In Oostende bevinden zich naast de productiefaciliteiten, ook het ontwikkelingscentrum ‘European Development Center’ en de ondersteunende diensten, zoals marketing, boekhouding, sales support, IT, ... In Gent is sinds 2015 een satellietkantoor opgezet waar men zich voornamelijk focust op IoT ontwikkelingen. Het kantoor in Brussel is het strategische hart van Daikin Europe. In België werken zo’n 1500 personeelsleden voor Daikin Europe.

De productiesite in Oostende is één van Europa’s meest geavanceerde fabrieken, waar airco, warmtepompen en koelinstallaties worden geproduceerd.

Onze slogan is There’s more in a Daikin Day. Er zit meer in een Daikin dag, en dat is ook zo. Meer innovatie, meer groei, meer culturele diversiteit, meer respect en ook meer fun. Bij Daikin geloven we dat je elke dag ten volle moet benutten! Geloof jij dit ook? Voeg dan jouw talent toe aan ons team!

In dit filmpje vertelt Kurt over zijn job als operator bij Daikin:

 

Solliciteer via t-interim

Werktips

  •  persoonlijke aanpak
  •  meer dan 60 kantoren in heel België
  •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
  •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!