Bel&Bo is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 90 winkelpunten verspreid over heel België. Onze kledingketen staat voor een complete collectie kledij en accessoires, voor de volledige familie en voor iedere stijl. Bij Bel&Bo zijn ze nog op zoek naar nieuw talent (m/v)

  • 90 winkelpunten verspreid over België

Kleur primeert in onze filosofie
De Bel&Bo collecties zijn altijd kleurrijk, met een grote keuze aan tinten en nuances, zodat ieder persoon het model en kleur vindt die haar of hem past. Dankzij wekelijkse leveringen hangen er bij ieder bezoek nieuwe artikelen, bovendien is er om de 14 dagen een volledig nieuw kleuraccent in de winkel.

Aangenaam winkelen
Winkelen bij Bel&Bo is in een aangename sfeer een outfit samenstellen, uit de laatste trends en zonder twijfel. Het is de garantie voor een optimale kwaliteit aan de laagste prijzen. Wij combineren goed humeur met een hartelijk verkoopsteam en persoonlijke, aangename winkels.

Advies bij uw aankoop
Onze verkoopsters zijn speciaal opgeleid in stijl- en kleuradvies om jou te helpen kiezen en combineren. De gepaste outfit en kleur doen wonderen!

Kwaliteitscontrole
We hechten heel wat belang aan de kwaliteit van onze producten, want Bel&Bo staat garant voor kwalitatieve kledij aan een voordelige prijs.

Eerlijk en duurzaam ondernemen 
Bel&Bo neemt ook haar verantwoordelijkheid voor mens en milieu, eerlijke handel is de norm.

 BeCommerce 
Bel&Bo is lid van BeCommerce, de Belgische Vereninging van de bedrijven die actief zijn in de online verkoop. 

 

 

Solliciteer via t-interim

Werktips

  •  persoonlijke aanpak
  •  meer dan 60 kantoren in heel België
  •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
  •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!