Bij Aviko wordt sinds 1965 elke dag aan waardevolle aardappelproducten gewerkt. Aardappelen van landbouwers uit de streek worden verwerkt tot lekkere gratin, puree en friet. Deze Europese marktleider groeit nog steeds. Dit betekent dat er tal van kansen zijn voor m/v die graag meewerken aan dit internationale verhaal.

Over Aviko-groep

  • Europees marktleider in verse, diepgevroren en gedroogde aardappelen.
  • Jaarlijkse omzet van € 1,9 miljard.
  • Klanten in meer dan 100 landen wereldwijd.

Werken bij Aviko

Voor veel mensen staat Aviko gelijk aan frites en andersom. Klopt helemaal. Wij zijn wereldwijd zelfs marktleider op het gebied van gekoelde frites. En daar zijn we ook trots op. Maar als één van de vier grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld, halen wij bij Aviko nog veel meer uit onze aardappelen dan alleen frites. Röstirondjes bijvoorbeeld, gratins, aardappelschotels, puree en gedroogde aardappelproducten, zoals granulaat en vlokken. Al deze aardappelproducten staan garant voor mooie carrières.

Jouw Mogelijkheden bij Aviko

Aviko is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot Europees marktleider in verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Een dergelijk bloeiend bedrijf staat garant voor vele banen en mooie carrièremogelijkheden. Je vindt bij ons prachtige uitdagingen in onder andere productie en techniek, marketing, sales, levensmiddelentechnologie en ICT. En wat voor onze aardappelen geldt, gaat ook voor jouw talent op: je haalt er meer uit bij Aviko. Dus als je serieus met je toekomst bezig bent, dan is werken bij Aviko een zeer verstandige keuze.

Aviko kan vooral procesoperators goed gebruiken, die met kennis en inzicht de productie op rolletjes laten verlopen. Ben jij die energieke procesoperator met de vereiste opleiding en ervaring? Werk jij graag mee aan een mooi product en heb jij de flexibiliteit die komt kijken bij het draaien van ploegendiensten? Reageer dan nu op een vacature bij Aviko.

Solliciteer via t-interim

Werktips

  •  persoonlijke aanpak
  •  meer dan 60 kantoren in heel België
  •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
  •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!