Bij Ascento versterken we het HR-beleid van organisaties via talent mobility. Dankzij onze totaalbenadering vinden we de perfecte match tussen de noden van organisaties enerzijds en de behoeften van medewerkers anderzijds. Van rekrutering en selectie over behoud en ontwikkeling tot uitstroom van talent. Wij vertrekken steeds van het talent van elk individu (m/v).

Ascento in cijfers

  • 8 hoofdkantoren
  • 9 satellietkantoren in België
  • 80 consultants

 

Ascento beschikt over een jarenlange ervaring in het domein van rekrutering & selectie. Ascento maakt, samen met het uitzendbureau t-interim, deel uit van t-groep. Persoonlijke begeleiding en een sociaal-ethische benadering onderscheiden Ascento van andere selectiekantoren.

Ascento gaat niet alleen op zoek naar vast werk voor jou, maar begeleidt je ook diepgaand tijdens dit proces. De Ascento consultants doen meer dan selecteren en rekruteren. Ze willen je beter leren kennen om zo inzicht te krijgen in je noden en verwachtingen.

Weet je nog niet goed welke richting je uit wilt? Doe dan een beroep op de loopbaanbegeleiding.

Beschik je over ervaring als arbeidsconsulent en wil je deze ervaring omzetten naar een ervaringsbewijs? Neem dan zeker eens contact op met je dichtstbijzijnde kantoor.

Het selectiebureau zoekt voortdurend geschikte kandidaten voor zijn klanten. Solliciteren voor een job via het rekruteringsbureau Ascento? Kies een job uit de lijst bovenaan deze pagina of solliciteer spontaan en vertel ons wat je zoekt!

 

Solliciteer via Ascento

Werktips

  • jarenlange ervaring met rekrutering & selectie
  • persoonlijke begeleiding
  • sociaal-ethische benadering
  • breed bedrijvennetwerk
“Ascento maakt geen onderscheid in huidskleur, geslacht of geaardheid. Iedere kandidaat is gelijk, en wordt beoordeeld op zijn competenties en motivatie.”