Action is een internationaal snel groeiende retailonderneming, met meer dan 750 filialen in die zijn verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij (m/v) meebouwen aan de toekomst van één van de snelst groeiende retailers van Nederland met Europese potentie?

  • assortiment van 10.000 artikels
  • wekelijks 100 tot 150 nieuwe artikelen
  • in 2013 bestaat Action 20 jaar
  • 360 filialen in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Action, met de slogan ‘verrassend volledig, verbazend voordelig', staat bekend om zijn verbazend lage prijzen en verrassend volledige assortiment.

Het voortdurend wisselende assortiment bestaat uit meer dan 10.000 artikelen en is zeer breed. De productgroepen omvatten onder meer Huishoud & Inventaris, Decoratie, Kantoorbenodigdheden, Fashion & Textiel, Food & Drinks, Doe-het-zelf, Speelgoed, Was & Reiniging en Cosmetica.  Wekelijks introduceert Action 100 tot 150 nieuwe artikelen.

Action is in staat zeer lage prijzen te hanteren door zijn  grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur. Deze verbazend lage prijzen en het continu wisselende en complete assortiment worden door de consument herkend en beloond. Veel klanten bezoeken Action meerdere keren per week en zien een bezoek als funshoppen.

In 2013 bestaat Action 20 jaar. De retailer groeit sterk qua omzet, resultaat, aantal winkels en werkgelegenheid. Action heeft inmiddels meer dan 360 filialen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In de tweede helft van 2012 is Action gestart met de verdere expansie in Duitsland en eind 2012 is de eerste winkel in Frankrijk geopend. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Zwaagdijk-Oost (Noord-Holland). Ter ondersteuning van zijn internationale expansie is Action begonnen met de bouw van een nieuw distributiecentrum in Limburg. Dit additionele distributiecentrum zal begin volgend jaar operationeel zijn en verder bijdragen aan de groei van de werkgelegenheid.

>> Bekijk hier alle vacatures van Action 

Solliciteer via t-interim

Werktips

  •  persoonlijke aanpak
  •  meer dan 60 kantoren in heel België
  •  sociaal-ethisch uitzendkantoor
  •  snelle en correcte uitbetaling

t-interim werkt voor iedereen. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of geaardheid? Maakt niet uit. Je competenties en motivatie, dàt is wat telt!